buna ziua am cumparat o casa si mam racordat la conducta de gaze in luna octombrie 2012 am primit un plic dela un vecin cu un tabel casa i despagubesc pe vecinii care au platit conducta de gaze in urma cu 17 ani si cer o suma de 2000 euro
mi se pare o suma prea mare cand am facut dosarul pentru gaze am facut o declaratie ca i despagubesc dar mise pare prea exagerata suma
Diuscutiile pe care le aveti acum cu vecinii dumneavoastra nu ar fi trebuit sa aiba loc daca rezolvati treaba de la inceput. Trebuia ca atunci cand ati solicitat acordul lor sa va intelegeti si asupra sumei ce o platiti, eventual la niste termene daca nu puteati plati totul pe loc.
Acum incercati sa va intelegeti cu vecinii si poate reusiti sa-i convingeti ca va cer prea mult si sa mai scada din pretentii. Altfel ei va pot actiona in instanta, unde sigur ca puteti solicita instantei ca vecinii sa prezinte documente, dovada platii..., iar instanta poate hotari ce suma trebuie sa platiti. Dar asta inseamna cheltuieli si pierdere de timp atat pentru dv cat si pentru vecinii dumneavoastra. Apoi in urma unui asemenea proces mai ramaneti si dusmani.
Asa ca cel mai indicat este sa va intelegeti cu ei chiar argumentand cu privire la costul initial, la costul procesului, solutia incerta...
nu au vrut ei de la inceput si imi cer o suma asa de mare ca sa ma actioneze in instanta este unul pe strada care e un om rau nu-i convine ca mam mutat pe aceasta strada nu stiu ce sa fac pur si simplu ma hartuiesc reclamati peste reclamati ca nustiu ce si nu stiu ce am dosar in tribunal casa imi anuleze autorizatia de construire pentru faptul ca nu trebuia sa imi dea primaria autorizatie si nu stiu cum sa o rezolv