avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1170 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... pistol scos de politist in fata min or de 7 ani
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

pistol scos de politist in fata min or de 7 ani

Am un caz de cercetare penala in care am o relatie tare rea cu politistul...
In ciuda faptului ca sunt complet nevinovat am avut numeroase scantei cu acesta ...Mereu sunt chemat telefonic la sectie unde se repeta fara sfarsit aceleasi intrebari...Ca sa fiu mai simpatic am raspuns ceva de genul:" asa cum am maim declarat in declartiile anterioare de 2 ori declar si acum..." ,moment in care politistul mi-a luat foaia mi-a rupt-o si m-a "rugat" sa mai scriu o declaratie... Am parasit fara nici o alta declaratie sediul politiei ca apoi intalnindu-ma cu politistul sa-i spun ca de acum relatia noastra se va desfasura in scris si numai cu duble exemplare pt fiecare.. Au mai trecut 7 luni , a venit politistul in vizita si , deoarece am facut o oarecare pace cu acesta am avut o convorbire decenta. Cand m-am deplasat din incapere , ampentru a aduce niste acte, politistul era cu pistolul scos , i-l prezenta fiului meu de 7 ani. care a ramas impreuna cu politistul in incaperea initiala. Doresc sa fac plangere pentru acest comportament abuziv care de indata a continuat cu vechile texte..genul "am sa te agat" am sa-ti fac dosar..."si altele .
l
Interbare
1 la ce articol se incadreaza fata de prezentare a armei avand in vedere ca l-am si filmat2
la ce articol incadreaza antepronuntarea si amenintarea..(in acest dosar eu am caliatate de parte vatamata)
3 ce sfaturi imi dati?
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 19:55, 3 Martie 2013
Multumesc anticipat pentru eventualele sfaturi /raspunsuri
in afara de o sanctiune de ordin administrativ nu cred ca va primi politistul.
sa inteleg ca dvs sunteti cercetat ?
nu prea am inteles .
depinde de ce interese aveti ori va dati bine pe langa politist ori actionati si ii creati neajunsuri pe nepriceperea si greselile pe care politistul le face.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Politisti deviati grav de la conduita profesionista wolfususro wolfususro Am un caz de cercetare penala in care am o relatie tare rea cu politistul... In ciuda faptului ca sunt complet nevinovat am avut numeroase scantei cu acesta ... (vezi toată discuția)
Urmarire penala - abuz organ de ancheta wolfususro wolfususro Am un caz de cercetare penala in care am o relatie tare rea cu politistul... In ciuda faptului ca sunt complet nevinovat am avut numeroase scantei cu ... (vezi toată discuția)
Pot sa fac recurs AlexBogdan1989 AlexBogdan1989 Buna ziua, am o problema mai complexa la care as avea nevoie de sfaturile dumneavoastra. Am fost condamnat de prima instanta la 6 luni de inchisoare cu ... (vezi toată discuția)