avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Eroare juridica vizibila/Probe dupa redeschidere
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Eroare juridica vizibila/Probe dupa redeschidere

In cazul unei erori judiciare evidente, se poate cere redeschiderea U.P sau redeschiderea judecatii (de la caz la caz)?!

Cum se comporta instanta cu lucrurile retinute inainte in dosar? Sunt nemultumit ca intr-un dosar de inselaciune, persoana respectiva a fost crezut pe cuvant ca eu am insistat sa-i vand acel bun, si as fi insistat 3 saptamani pe internet sa il vand si bla bla bla. Faza e ca m-a facut de multe zeci de mii de euro, si desi era doar cuvantul meu contra cuvantul lui a scapat cu o amenda admnistrativ data de judecator, ast adupa ce a facut recurs si a fost crezut pe cuvant. Judecatorii de la tribunal au apreciat lipsa de pericol social, si au scris ca eu as fi insistat...X-(X-(X-(X-(X-(

Cel mai recent răspuns: septembrie9 , utilizator 00:33, 3 Martie 2013
Daca am inteles bine expunerea dvs. nu se mai poate face nimic.
Poi de ce nu ? daca nu eu am insistat sa ii vand aia? Si de ce mi se zice asta dupa recurs? Ca sa nu mai pot face nimic?

As vrea sa cer revizuire... macar sa pot sa zic ca nu a fost asa.
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Martie 2013
septembrie9, utilizator
daca a fost data deja o hotarare judecatoreasca in acest dosar, nu mai puteti deschide un alt proces pentru aceeasi infractiune si intre aceleasi parti.
dar am dreptul sa cer revizuire, nu ?
Dreptul de a cere este una si dreptul de a obtine in sens de finalitate ca urmare a unei solicitari este alta.
In ceea ce priveste finalitatea nu aveti sanse, dar de cerut puteti cere...

Alte discuții în legătură

Urmatoarea constituie proba in vederea redeschiderii u.p. ? satir satir Am obs. ca unele instante de judecata refuza cereri de revizuire in cazul in care considera ca petentul pe timpul U.P. putea cere administrarea respectivelor ... (vezi toată discuția)
Pot cere redeschiderea u.p? safuhhhh safuhhhh Intr-un caz cu plangere prealabila... sa zicem lovire si alte violente. Daca detin probe noi pot cere redeschiderea U.P. Bun... e o problema daca detineam ... (vezi toată discuția)
Inchisa fara motivare ContSters214493 ContSters214493 buna ziua ,as vrea sa cer un sfat unui avocat in ce priveste o acuzatie de omor .O persoana pe care o cunosc foarte bine a fost acuzata acum cativa ani de ... (vezi toată discuția)