avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Plata facturii la electricitate si taxa radio - TV ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Plata facturii la electricitate si taxa radio - TV pentru 2 abonamente)

Am 2 proprietati,una la tara si una la oras.
Tinand cont ca nu stam la tara,doar mergem in weekend,ce posibilitate exista sa nu platesc curentul lunar ,sa-l platesc trimestrial?
Trebuie sa platesc taxa radio-tv de 2 ori...pentru ambele abonamente?
Ultima modificare: Duminică, 3 Martie 2013
Ares-3, moderator
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 14:10, 3 Martie 2013
Nu trebuie sa platiti de doua ori. Mergeti la sediul companiei de furnizare a energiei electrice de care apartine locuinta de la tara si completati o declaratie (au ei formular) ca nu doriti sa achitati taxele radio-TV la a doua locuinta.
Ultima modificare: Duminică, 3 Martie 2013
ana-cer, moderator
In privinta achitarii facturilor, puteti plati de la distanta, prin internet, iar consumul estimat puteti sa-l modificati cum doriti, tot prin formular tipizat (ex.=0 pentru lunile cand nu sunteti in locatia respectiva).Mai aveti si posibilitatea sa contactati telefonic persoana care efectueaza trimestrial citirile de regularizare pentru a comunica eventualele consumuri efective.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura energie electrica redialboss redialboss buna seara sunt intr-o situatie critica , de a-mi fi oprita energia ... (vezi toată discuția)
Taxa radio-tv pt. persoane fizice. ion08 ion08 Buna ziua ! Doresc sa stiu o modalitate de a nu mai plati taxa radio-tv pe factura de energie electrica, in conditiile in care eu am un contract la ... (vezi toată discuția)
Taxa radio este obligatorie pt apartamentele la care nu locuieste nimeni? Marius Nou Marius Nou Buna ziua! Detin un apartament la care nu mai locuiesc de mai mulţi ani si am instiintat furnizorul de energie electrica de acest lucru pentru a fi scutiti ... (vezi toată discuția)