avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Contributie sanatate neplatita de 10 ani
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Contributie sanatate neplatita de 10 ani

mi-am platit contributia la pensie dar in ultimii 10 ani nu am platit contributia la sanatae.
la iesirea la pensie voi beneficia de gratuitate la medic de familie,medicamente compensate sau spitalizare?
Cel mai recent răspuns: ana-cer , moderator 10:07, 3 Martie 2013
Da, pensionarii sunt asigurati la sanatate conform legii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare de sanatate handicap Lungu Constantin Lungu Constantin Am fost cu sotia la medicul de familie si a refuzat sa-i mai elibereze reteta compensata 100% conform certificatului de handicap permanent, pe motiv ca a ... (vezi toată discuția)
Asigurare medicala gratuita funda ioana funda ioana De 1 an nu mai am serviciu. Nu am primit nici somaj si niciun fel de ajutor. Sotul meu este pensionar definitiv si i se retin asigurari medicale (5,5 %). Eu, ... (vezi toată discuția)
Legislatie eliberare medicamente compensate elenamm elenamm Buna ziua! Am o situatie in familie pentru care incerc sa gasesc o solutie. Mama mea are o pensie de 560 ron /luna si beneficieaza de medicamente compensate ... (vezi toată discuția)