avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 677 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... dat in judecata de 2 ori pentru acelasi credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

dat in judecata de 2 ori pentru acelasi credit

in data de 3 iunie 2010 am fost dat in judecata la Judecatoria Sect. 1 de o banca pentru recuperarea unui credit de nevoi personale fara garantie. obiect dosar: incuviintare executare silita. solutie: admite cererea. fara cale de atac.

pe data de 30 ianuarie 2013 aceeasi banca ma da in judecata pentru recuperarea aceluiasi credit de data aceasta dosarul fiind inregistrat la judecatoria sect. 3.
obiect dosar: incuviintare executare silita. solutie: admite cererea. incuviinteaza executarea silita. irevocabila.

intrebarea mea este: pot fi dat in judecata de 2 ori pentru acelasi motiv?
de la data incuviintarii executarii silite in cat timp executarea se prescrie?

multumesc.
Cel mai recent răspuns: Andrei Koszti , Avocat 08:24, 3 Martie 2013
Nu reprezinta 2 cereri de chemare in judecata ci 2 cereri de incuviintare a executarii silite formulate de executor avand in vedere probabil sediul tertului poprit situat in sectoare diferite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de incuviintare executare silita MARIAN MOCANU MARIAN MOCANU Buna ziua. Sora mea are un imprumut de nevoi personale la banca de 5000 euro si nu a mai putut achita ratele, ultima rata a achitat-o in septembrie 2008. Desi ... (vezi toată discuția)
Poprire - consemnarea sumelor conditionata de incuviintarea executarii silite catalin2011 catalin2011 1. Intr-o speta de executare silita prin poprire (titlu executoriu impotriva Statului Roman prin MF) , tertul poprit (BNR) refuza consemnarea sumelor ... (vezi toată discuția)
Executare silita flores201972 flores201972 Buna ziua. Am si eu o problema. In anul 2008 am luat un card de credit de la o banca, in valoare de 4200 ron. In decursul anului 2009 am constatat ca mi s-au ... (vezi toată discuția)