avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Incident violent in trafic !!! Inregistrari Publice !!!
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Incident violent in trafic !!! Inregistrari Publice !!!

Am fost recent implicat intro altercatie in trafic, soferul unei masini desii initial ma lasat sa ma incadrez pe banda ulterior a accelerat si ma tamponat usor, (masina nu prezinta nici o urma) am coborat si iam cerut explicatii si daca vrea sa mergem la politie de aici discutia a degenerat si acesta a sarit la bataie lovinduma , m-am aparat si eu si l-am imobilizat ulterior am fost despartiti dupa interventia unor treecatori. L-am intrebat in reepetate randuri daca vrea sa mergem la politie si a zis ca nu vrea pentru ca nu e vina lui si masina nu prezinta urme, nici el nici eu nu am suferit rani.
Intrebari:
1) In cat timp pot afla daca acesta a mers si a declarat accidentul (desi a refuzat initial) sau de unde
2) Unde pot cere imaginile din intersectie (cele de pe stalpi)pentru a dovedi ulterior faptul ca el este cel care a atacat, in caz ca acesta merge la politie si face vreun dennunt sau cine stie ce poate inventa?
3) Ce consecinte pot urma in urma incidentului (inafara de suspendarea permisului pentru nedeclararea tamponarii)
1. nu puteti afla, decat dupa ce se duce el la politie si se formeaza un dosar, apoi sunteti cautat de politie pentru declaratii... cel mai bine este sa mergeti dvs. sa politie sa declarati accidentul/incidentul...

2.imaginile din intersectie le poate solicita si se pot pune la dispozitia numai a politiei, in urma sesizarii acesteia de catre una din parti.

3. ... puncte de penalizare...
Multumesc frumos de raspuns, cam in cat timp as putea fi chemat la politie? nu mai pot merge eu pt ca cele 24 de ore au trecut deja si as vrea sa stiu dupa cat timp pot sa spun ca nu sa inaintat nici un demers?
Nu poate nimeni sa va raspunda... depinde de cat de "repede" isi solutioneaza cauzele politistul respectiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tamponare si fuga de la locul faptei DanielGalca10 DanielGalca10 Buna ziua, in ziua de 10 martie 2017, am suferit o tamponare ușoară în trafic în orașul Urziceni. Cel care m a lovit, a fugit de la locul faptei demarand ... (vezi toată discuția)
Tamponare usoara cu o masina parcata radu313 radu313 Buna ziua, astazi am avut o tamponare usoara cu o masina parcata in timp ce faceam o intoarcere pe un drum cu 2 sensuri. din cauza ca pe ambele sensuri erau ... (vezi toată discuția)
Orice accident rutier trebuie declarat? Inter2001 Inter2001 Buna ziua. In urma unui accident rutier am intocmit formularul de constatare amiabila. Ulterior asigurarea a refuzat intocmirea dosarului de daune deoarece, in ... (vezi toată discuția)