avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... punere in posesie teren(nu exista cerere)
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

punere in posesie teren(nu exista cerere)

Cum se poate intra in posesia unui teren agricol in cazul in care nu exista acea cerere de retrocedare in baza legii?
In cazul in care cererea a fost facuta de mai bine de 10 ani si nu se mai gaseste care este procedura? ( primaria nu mai recunoaste)

Alte discuții în legătură

Retrocedare teren seseldal seseldal Doresc sa primesc si eu un sfat. Am intrat de curand in posesia unor documente privind un teren intravilan: -Act de vanzare cumparare pe numele strabunicului ... (vezi toată discuția)
Acte de mostenire teren ilbobass ilbobass Buna ziua, Va rog mult sa ma ajutati cu un sfat legat de niste acte de mostenire asupra unui teren. \"Povestea\" incepe in momentul in care bunicul meu a ... (vezi toată discuția)
Casa la tara fara numar cf bea_iza bea_iza buna ziua. bunica mea are casa la tara de aporximativ. 30 ani pe care nu are nici un act. La primaria din comuna apare in registrul agricol cu casa de locuit ... (vezi toată discuția)