avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale export intracomunitar
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

export intracomunitar

daca o firma face export intracomunitar si clientul extern nu isi inregistreaza actele la finantele din tara lui ce poate sa pateasca firma care a vandut marfa ?
toate platile catre furnizor sau facut prin banca in avans si conditie de livrare exw.
firma clientului este cu cod fiscal valabil
Ultima modificare: Duminică, 3 Martie 2013
ContSters267586, utilizator
Cel mai recent răspuns: IONESIGHEORGHE , utilizator 14:17, 7 Martie 2013
Nu va afecteaza cu nimic. Va suporta el consecintele in cazul in care se va face un control incrucisat . Mi-e greu sa cred ca nu le inregistreaza in contabilitate tinand cont ca face platile prin banca. Oricum nu este problema dumneavoastra.
multumesc foarte mult
tare ma tem ca nu e asa!eu am facut o achizitie intracomunitara,si mi-am inregistrat achizitia,dar cel care mi-a vandut nu s-a inregistrat,si cand am avut control mi-au stabilit impozit pe proofit la toata valoarea factuirii>>.deci aveti grija!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie intracomunitara? Lulica Lulica Buna ziua Problema mea: in luna Mai am facut o comanda on-line la o firma din Tara Romaneasca pentru livrarea unor bulbi de flori. Livrarea urma sa aiba loc ... (vezi toată discuția)
Tva pt marfa di import LUIZAION LUIZAION cum inregistrez tva pt marfa din import destinata revanzarii? platesc tva la marfa + adaos comercial, e foarte mult (vezi toată discuția)
Import export Rayna Rayna O firma din UE importa marfa din Turcia si, din greseala o dirijeaza spre Romania in loc de Croatia. Firma fiind si clientul firmei din Romania cere ca noi sa ... (vezi toată discuția)