avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... recuperare alocatie intretinere dupa mai multi ani
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

recuperare alocatie intretinere dupa mai multi ani

buna ziua,am o intrebare din pura curiozitate,am 2 copii mari de 23 si 22 de ani,am divortat de tatal lor in 1994 si am crescut singura acesti copii.copii au liceul terminat ambii si acum sunt la munca in italia.in anul 2007 am facut cerere pentru fostul sot pentru neplata pensiei de 4 ani ani si am fost la politia din localitate si cu toate ca am spus ca fostul este plecat in italia la munca de 10 ani si stiu adresa si din tara si de acolo.acestia dupa un timp m-au expediat zicandu-mi ca nu e de gasit chiar eu luand legatura cu el in vreo doua randuri.vin cu intrebarea,se mai poate face ceva in acest sens,chiar daca timpul a trecut?a privat copii de dreptul ce li se cuvenea timp de 4 ani si chiar de am facut la politie tot nu m-au tratat ca atare.sunt din moldova noua caras severin.se mai poate face ceva in acest sens?
#-o
Mult prea tarziu la acest moment.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care divort este valabil? marcu2809 marcu2809 buna ziua. ma numesc Marcu si am o problema: sunt casatorit cu sotia de 14 ani in R.Moldova. momentan locuim in Italia de cativa ani. Avem 2 copii din care ... (vezi toată discuția)
Mașină furată din italia în 2009, reținută de poliția de frontieră din republica moldova în 2018. care sunt șansele să îmi recuperez paguba de la fostul proprietar? loakvo loakvo Buna ziua, In 2011 am achizitionat un autoturism inmatriculat in Romania, de la al 3-lea proprietar in tara. Masina este de provenienta Italia, a trecut prin ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara - problema Marcel-T Marcel-T Am si eu o problema cu pensia alimentare, ambi copii au intrerupt scoala dupa terminarea liceului(1 an fata, respectiv 2 ani baiatul). Am 50 de ani,divortat ... (vezi toată discuția)