avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general spitalizare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

spitalizare

Ce modalitate exista pentru o persoana de 27 ani,care nu lucreaza,sa poata beneficia de o interventie chirurgicala [hernie inghinala] intrun spital de stat?Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: bestlegis , utilizator 23:50, 3 Martie 2013
Apelati la Casa de Asigurari de Sanatate.
Soţia, soţul sau părinţii fără venituri proprii, aflaţi în întreţinerea unei persoane asigurate medical, pot beneficia de toate facilităţile pe care le oferă o asigurare medicală, în calitate de coasiguraţi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fratele poate fi coasigurat la sanatate? tanase_mara tanase_mara Il pot trece pe fratele meu pe asigurarea mea medicala daca nu are venit? (vezi toată discuția)
Persoana fara venit si fara asigurare medicala alina_hasegan alina_hasegan Cunosc o persoana fara venit mama unui copil de 1 an si 10 luni care nu are asigurare medicala. Joi a trebuit sa se interneze de urgenta deoarece are pb de ... (vezi toată discuția)
Asigurare in sistemul public de sanatate camellia_camy camellia_camy As dori sa va rog daca se poate sa-mi raspunde-ti la urmatoarea intrebare: In cazul in care sotia este incadrata cu carte de munca si plateste asigurarile la ... (vezi toată discuția)