Buna ziua,cer parerea unui expert referitor la permisul meu.In 2010 mi-a fost suspendat permisul romanesc pt ca am refuzat sa suflu in fiola (nefiind la volan in acele momente),am stat 6 luni fara permis dupa care a trebuit sa fac analize specifice,obligandu-ma sa preschimb permisul in unul italian.Permisul original expirand in 2017 as vrea sa stiu cand ma intorc in romania,permisul italian care il am, il pot preschimba in unul romanesc fara probleme,mentionez ca normativa italiana prevede analize pt o perioada de 10 ani,analizele deja au confermat ca sunt in regula din 2010 pina acum.Va multumesc pentru eventualele raspunsuri!
sa intelegem ca in acest moment aveti 2 permise nationale, unul romanesc si unul italian? iar pe cel italian doriti sa il preschimbati in permis romanesc?
Pe cel romanesc l-am predat in italia,vroiam sa stiu daca vreau sa ma intorc in romania inainte de a-mi expira cel romanesc,pe cel italian il pot schimba in romanesc sau rezulta deja valabil cel predat la autoritatile italiene.Scuze pt antarziere e prima data cand folosesc acest forum.
permsul romanesc predat autoritatilor italiene nu mai poate fi recuperat. acum aveti un permis italian pe care il puteti preschimba intr-unul romanesc numai in Romania.
Dovada permis
VasileArion
Buna seara, am dovada inlocuitoare pana in data de 17/09/2016 pentru preschimbarea permisului. Problema este ca eu am trait in ultimii ani in Italia,
iar ... (vezi toată discuția)