avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dobandire permis de conducere
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dobandire permis de conducere

In anul 2011 am condus un autoturism neavand permis de conducere si aflandu ma sub influenta bauturilor alcolice.Am primit 4 ani si 8 luni inchisoare cu suspendare sub supraveghere.Sentinta e definitiva din iulie 2011.In prezent pot dobandi un permis de conducere? Daca da de ce acte as avea nevoie?

Alte discuții în legătură

Termenul in care se poate sustine examenul pentru redobandirea permisului auto mihaelamts mihaelamts Caz: unei persoane i s-a anulat permisul pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice, a primit 1 an si 8 luni cu suspendare, a dat din nou examen ... (vezi toată discuția)
Rog raspuns pentru o sentinta definitiva ellya5 ellya5 Buna seara, Cumnatul meu a fost prins sub influenta bauturilor alcoolice la volan, i s-a retin permisul , s-a intormit dosar penal, a facut plangere ca nu i ... (vezi toată discuția)
Buna ziua Octavian/2012 Octavian/2012 Buna ziua,am fost condamnat si ramas definitiv,in anul 2011,la pedeapsa de 3 ani cu suspendare pentru infractiunea de fals de moneda.In 2012 am fost depistat ... (vezi toată discuția)