Buna ziua,am fost condamnat si ramas definitiv,in anul 2011,la pedeapsa de 3 ani cu suspendare pentru infractiunea de fals de moneda.In 2012 am fost depistat in trafic conducand sub influenta bauturilor alcoolice,0.80.Pe data de 30.05.2016 am fost condamnat la pedeapsa de 8 luni de inchisoare pentru conducere sub influenta alcoolului.Pe
Data de 29.09.2016 am fost incarcerat intr un penitenciar urmand sa execut o pedeapsa de 3 ani si 8 luni.Pe data de 04.07.2018 am fost liberat conditionat.Mi am facut dosarul in vederea obtinerii unui nou permis de conducere,dupa ce mi a fost anulat cel pe care il detineam.M am prezentat la sectia de Regim Permise unde mi a fost comunicat ca nu pot obtine un nou permis de conducere pt ca cele 6 luni dupa efectuarea pedepsei nu au trecut,in conditiile in care mandatul de 8 luni pt infractiuni rutiere l am executat,mandatul de executare incepand cu ultima condamnare adik cea de 8 luni.
Va rog frumos daca imi puteti spune cum sa procedez si la cn sa apelez in vederea solutionarii acestei situatii?Va multumesc