avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua

Buna ziua,am fost condamnat si ramas definitiv,in anul 2011,la pedeapsa de 3 ani cu suspendare pentru infractiunea de fals de moneda.In 2012 am fost depistat in trafic conducand sub influenta bauturilor alcoolice,0.80.Pe data de 30.05.2016 am fost condamnat la pedeapsa de 8 luni de inchisoare pentru conducere sub influenta alcoolului.Pe
Data de 29.09.2016 am fost incarcerat intr un penitenciar urmand sa execut o pedeapsa de 3 ani si 8 luni.Pe data de 04.07.2018 am fost liberat conditionat.Mi am facut dosarul in vederea obtinerii unui nou permis de conducere,dupa ce mi a fost anulat cel pe care il detineam.M am prezentat la sectia de Regim Permise unde mi a fost comunicat ca nu pot obtine un nou permis de conducere pt ca cele 6 luni dupa efectuarea pedepsei nu au trecut,in conditiile in care mandatul de 8 luni pt infractiuni rutiere l am executat,mandatul de executare incepand cu ultima condamnare adik cea de 8 luni.
Va rog frumos daca imi puteti spune cum sa procedez si la cn sa apelez in vederea solutionarii acestei situatii?Va multumesc

Alte discuții în legătură

Mi-a fost anulat permisul și am executat o pedeapsă în regim privativ de libertate. când îl pot redobândi? Octavian/2012 Octavian/2012 Buna ziua,am fost condamnat si ramas definitiv,in anul 2011,la pedeapsa de 3 ani cu suspendare pentru infractiunea de fals de moneda.In 2012 am fost depistat ... (vezi toată discuția)
Termenul in care se poate sustine examenul pentru redobandirea permisului auto mihaelamts mihaelamts Caz: unei persoane i s-a anulat permisul pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice, a primit 1 an si 8 luni cu suspendare, a dat din nou examen ... (vezi toată discuția)
Conducerea autoturismului sub influenta alcoolului g3o g3o Buna ziua.De curand prietenul meu a fost prins beat la volan cu o alcoolemie de 0.76.Am fost opriti de politie si am fost dusi la un spital unde i s-au luat ... (vezi toată discuția)