avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Incepand cu 01.07.2012 competenta de administrare a ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Incepand cu 01.07.2012 competenta de administrare a cass revine ANAF

Pana la 01.07.2012 persoanele declarate si inregistrate la CASAOPSNAJ si CASMB,ca fiind fara venit plateau trimestrial, in prima luna din trimestru pt trimestrul urmator, cu chitanta, la sediul acestora, contributia. Acum,in conformitate cu prev.art.V,alin1din OUG125 pt.modif.si compl.Lg571/2003privind Codul fiscsal-incepand cu data de 01.07.2012 competenta de administrare a contributiilor sociale obligatorii(si cass) datorate de persoane fara venit,revine ANAF(Administratiile financiare teritoriale).Cum se plateste conform acestei prevederi contributia?.Tot trimestial?.Tot in prima luna a trimestrului?.Unde?.La administratia finaciara teritoriala?.De unde pot obtine aceste informatii.Multumesc.Dragos Icleanu

Alte discuții în legătură

Contributii sociale activitate de taximetrie radu_ion68 radu_ion68 Buna seara .Detin un PFA care are ca activitate transportul de persoane in regim de taximetrie.As dori sa stiu daca la un venit net anual de 4500 lei trebuie ... (vezi toată discuția)
Birou de mediator - inregistrare fiscala, taxe si impozite Bojan  I.M. Bojan I.M. Imi poate spune cineva care sunt pasii pentru intregistrarea fiscala a unui birou de mediator si care sunt taxele si impozitele platite catre stat dupa ce ... (vezi toată discuția)
Anaf - contributii sanatate c_maria c_maria Buna ziua! Lucrez ca persoana fizica autorizata si, pana in acest moment, nu am primit pentru anul 2015 decat decizia de impunere pentru pensii. Deoarece ... (vezi toată discuția)