avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... impozit mijloc transport
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

impozit mijloc transport

imi puteti spune va rog - sunt o firma intrata in faliment din 2010 din varii motive nici pana acum nu s-a inchis procedura. am in proprietate un camion care bineinteles este sub sechestru si nu il pot folosi. platesc impozit pentru el in continuare pana la inchiderea procedurii?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 15:35, 4 Martie 2013
Atat timp cat sunteti proprietar trebuie sa platiti impozitul. Situatia societatii nu este caz de scutire prevazut de Codul fiscal.
@marict, nu am inteles, camionul este proprietatea firmei in faliment sau a dvoastra ca persoana fizica?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate srl inchisa costescu73 costescu73 aceasta societate srl mi-a fost inchisa in anul 2008 de catre registrul comertului si totodata a aparut in monitorul oficial ca fiind dizolvata .in anul 2010 ... (vezi toată discuția)
Intrebare??? cosminy_70 cosminy_70 DACA RADIEZ FIRMA CARE A FOST DIZOLVATA IN PROCEDURA DE FALIMENT SI UN IMOBIL PROPRIETATEA FIRMEI ESTE GREVAT DE SARCINI CE SE INTAMPLA CU ACESTEA ? CUM ... (vezi toată discuția)
Moștenitorii unui proprietar de firmă care a dat faliment au găsit acte pentru bunuri imobile aparținând firmei. ce pot face în continuare? Ani1979 Ani1979 O firmă intră în procedura de faliment în anul 2008 . În 2011 proprietarul firmei a decedat . Se pronunță falimentul firmei . În 2019 moștenitorii ... (vezi toată discuția)