avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii spor conditii periculozitate
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

spor conditii periculozitate

va rog sa imi trimite-ti legea prin care nu se mai acorda sporul de calculator in invatamant?
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 08:37, 5 Martie 2013
Luati in considerare ca nu se numeste spor de calculator, ci spor pentru conditii vatamatoare si/sau periculoase de munca. Temeiul legal pentru acordarea acestuia este legea nr. 284 din 2010, mai precis art. 21. Condiţiile de acordare a acestuia se stabilesc prin regulament elaborat de către fiecare dintre ministerele coordonatoare ale celor 6 domenii de activitate bugetară, printre care şi ministerul învăţământului.
Iniţial prin OUG nr. 80 din 2010 a fost suspendată acordarea acestor sporuri, însă de la 01 ianuarie 2013 s-a reluat.
in luna ianuarie am primit acest spor dar acum pentru luna februarie s-a sistat plata deoarece nu indeplinim conditiile de acordare a acestor sporuri.
Tot ce este posibil. Poate in luna ianuarie ati intrunit conditiile de acordare a sporului, iar in luna februarie nu. Verificati conditiile de acordare a acestuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Regulament spor conditii vatamatoare aleko27 aleko27 Buna ziua, un Regulament pentru acordarea sporului de conditii vatamatoare ma poate ajuta cineva? Cu consideratie (vezi toată discuția)
Masuratori pentru acordare spor de calculator adevar2014 adevar2014 Buna, am inceput demersurile pentru a acorda in cadrul primariei noastre sporul de 15% pentru calculator, am contactat o forma din CLuj, mai precis Societatea ... (vezi toată discuția)
Acordare in anul 2011 a sporului pentru conditii vatamatoare de lucru, dumi32 dumi32 Vreau sa va intreb si sa imi mraspudeti daca puteti la urmatoarea intrebare: In anul 2011 pt acordarea sporului de conditii vatamatoare este necesar realizarea ... (vezi toată discuția)