avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1050 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune

parintii mei au divortat in 1985 in 1996 tata a decedat noi fratii suntem 3[trei] si parintii au un apartament cu 4 camere cumparat in 1979 au primit de la bunicii din partea tatalui cca 90000lei iar restul au imprumutat de la cec iar ultimi 8 ani am achitat eu singur restul ratelor.cum ar urma sa fie succesiunea deoarece ea nu a fost facuta pana in momentul de fata.va multumesc.

Alte discuții în legătură

Partaj Miha_81 Miha_81 Buna ziua Va rog sa ma ajutati cu un rapuns Este vorba de o succesiune Tatal meu a fost casatorit si are o fata A divortat, a platit pensie pana la 18 ... (vezi toată discuția)
Donatie, mostenire iolandagus iolandagus buna ziua, am si eu o situatie mai speciala. in urma cu 4 ani de zile am descoperit ca bunica mea din partea paterna are probleme psihiatrice+ neurologice iar ... (vezi toată discuția)
Mostenire hritcu cristian hritcu cristian am o nelamurire cum ar trebui sa fac sa fie totul legal in situatia mea.Parinti sunt divortati si tata a cumparat un apartament impreuna cu mama lui in 1993 in ... (vezi toată discuția)