avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Retragere pensia privata
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Retragere pensia privata

Buna... as dori sa aflu daca si in ce conditii se poat retrage banii din pensia acumulata pana in momentul de fata daca eu plec din tara si nu mai am de gand sa ma intorc...(pensia e la fodul Aviva )
Cel mai recent răspuns: ContSters174925 , utilizator 12:03, 4 Martie 2013
Daca este vorba de o polita privata, in conditiile contractuale aveti valorile de rascumparare pentru fiecare an in care doriti sa va retrageti din contract.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurãri de viaþã cu acumularea de fonduri bãneºti necesare susþinerii educaþiei copilului giollaura giollaura in urma cu 4ani am incheiat pentru copiii mei contracte \"asigurari de viata cu acumularea de fonduri banesti necesare sustinerii educatiei ... (vezi toată discuția)
Asigurarea la eureko Zeinur Zeinur Buna seara . Am incheiat acum mai bine de 2 ani un contract de \\"Asigurare cu acumulare de capital pentru copii\\" mai exact cum ii zic cei de la Eureko ... (vezi toată discuția)
Contributia la pensia privata facultativa este sigura? nicoleta1975 nicoleta1975 Contribui de cativa ani buni la pensia privata de viata [EDITAT], dar am auzit persoane care s-au retras inainte de termen si au avut surprize in sensul ca nu ... (vezi toată discuția)