avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Asigurarea la Eureko
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Asigurarea la Eureko

Buna seara .

Am incheiat acum mai bine de 2 ani un contract de "Asigurare cu acumulare de capital pentru copii" mai exact cum ii zic cei de la Eureko " Comoara ta" , pentru fiul meu. Primele pentru aceast contract de asigurare de plateau semestrial. Astazi am aflat de la o cunostinta ca Eureko ar fi dat faliment si bineinteles as vrea sa imi reatrag banii. Problema este ca in tabelul evolutiei sumei asigurate al valorii de rascumparare si al valorii de liberalizare deabea din al trei-lea an pot sa retrag o parte din bani (valoarea de rascumparare fiind aprox. 30% iar valoarea de liberalizare aprox. 70% din ce am cotizat). In momentul de fata nu mai am incredere in companiile astea de asigurari si as vrea sa imi recuperez banii.
Ce pot sa fac in privinta asta ?

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: PlanReorganizare , utilizator 11:03, 1 August 2013
Buna ziua !

Solicitati in primul rand un raspuns (scris, in care precizati si termenul in care sa va raspunda)chiar de la societatea de asigurare si vedeti care este punctul lor de vedere. Faptul ca cineva a spus ca sunt in faliment, nu inseamna ca este si adevarat.
Puteti sa-i intrebati vis-a-vis de situatia lor juridica, sunt obligati sa va raspunda. Mai intrebati apoi si ce se intampla daca va retrageti banii acum, concret cat primiti.
In functie de raspunsurile lor, veti sti ce sa faceti mai departe, sau mai reveniti daca nu....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retragere depozit asigurare de viata adrienne adrienne Buna ziua, As dori sa va prezint situatia tatalui meu care plateste o suma / trimestru pentru o pensie viagera in valoare de aprox. 100 - 150 RON. ... (vezi toată discuția)
Asigurãri de viaþã cu acumularea de fonduri bãneºti necesare susþinerii educaþiei copilului giollaura giollaura in urma cu 4ani am incheiat pentru copiii mei contracte \"asigurari de viata cu acumularea de fonduri banesti necesare sustinerii educatiei ... (vezi toată discuția)
Lichidarea asigurarii de viata Antonia_angela Antonia_angela Vreau sa stiu ce am de pierdut daca cer lichidarea contului din asiguare inainte de termen--mentionez ca asigurarea este facuta pe 15 ani la 53 dolari ... (vezi toată discuția)