avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... adeverinta venit pentru CIC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

adeverinta venit pentru CIC

Buna ziua,

Spuneti-mi, va rog, ce trebuie sa completez pe o adeverinta de venit a unei foste angajate care isi depune dosarul pentru CIC la sectiunea "avand in institutia noastra calitatea de....". Este corect daca scriu "fosta angajata cu CIM pe perioada nedeterminata de la data de......"?
Va multumesc!
Ultima modificare: Luni, 4 Martie 2013
nicoleta_blu, utilizator
Cel mai recent răspuns: nicoleta_blu , utilizator 16:57, 4 Martie 2013
1. Daca la data eliberarii adeverintei nu mai este salariata dvs. atunci puteti sa scrieti: "fosta salariata a noastra in perioada de la... la... ".

2. Nu e cazul sa specificati ce fel de CIM a avut pentru ca nu este relevant pentru indemnizatia pentru CCC.

3. Dar daca i-ati suspendat CIM pentru a intra in CCC ea este inca tot salariata dvs. si atunci scrieti: "salariata".
multumesc tare mult pentru raspuns

Este vorba despre o fosta angajata, a incetat in timpul sarcinii. Se incadreaza in prima categorie.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta crestere copil manolacheflorentina manolacheflorentina va rog sa mi dati o mana de ajutor: - un salariat care are contr.de munca cu 8 ore si inca 5 cu 2 ore si urmeaza sa intre in concediu de crestere copil pana ... (vezi toată discuția)
Reangajarea in vechiul loc de munca dupa concediu de maternitate sile03 sile03 multumesc pentru raspunsurile dvs la intrebarea mea referitoare la obtinerea indemnizatiei in cazul nasterii unui copil in perioada de concediu de maternitate. ... (vezi toată discuția)
Acordarea somajului sorin antohi sorin antohi sunt in cresterea si ingrijirea copilului, firma la care am lucrat este in faliment. Va rog frumos sa-mi spuneti daca dupa ce implineste copilul 2 ani pot ... (vezi toată discuția)