avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infiintare intreprindere individuala
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infiintare intreprindere individuala

daca am un PFA mai pot sa imi fac o Intreprindere Individuala, daca da in ce conditii.
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 21:10, 8 Martie 2013
Nu puteti. In schimb va puteti infiinta o intreprindere familiala sau daca doriti o firma cu personalitate juridica o societate comerciala cu raspundere limitata - la ambele forme avand posibiliatea sa lucrati concomitent cu PFA. Daca doriti puteti modifica forma juridica din PFA in II .
Ultima modificare: Miercuri, 6 Martie 2013
ContSters22713, utilizator
infiintarea intreprinderii familiale ce presupune? poate sa aiba ca domeniu de activitate asigurari?
IF este o entitate fara personalitate juridica asa ca PFA si ca II. Diferenta este ca se pot asocia pentru infiintarea acesteia doar membrii unei familii, fara a avea posibilitatea de a avea angajati. Poate sa aiba ca si activitate asigurarile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dizolvare intreprindere familiala gigiburlan gigiburlan Am o firma in care eu am drepturi 50 % si asociatul 50 %. Asociatul refuza sa rezilieze firma. Eu ,fiind administratorul firmei, am incetat activitatea,dar ... (vezi toată discuția)
Af sau srl? AngelaZ AngelaZ Buna ziua! Doresc sa infiintez un punct de vanzare de produse proaspat facute(crude,vegetariene) si alte produse in domeniu(super alimente,carti,produse ... (vezi toată discuția)
Pot sa ma angajez la un pfa? ciupop ciupop Buna ziua, Sunt inginer de profesie ,lucrez cu carte de munca si as vrea sa ma angajez in paralel,ca secretara,2-4 ore pe zi , la un PFA .Ce trebuie sa faca ... (vezi toată discuția)