Buna seara. Am o problema cu asigurare de sanatate. Din 2008 am lucrat decat vreo 10 luni, acum sunt angajat din noiembrie 2012 si mi se cere de la casa de asigurari plata contributiei pe ultimii 5 ani exceptant cele 10 luni plus penalitati. Fata mea lucreaza din luna 9 2008 perioada in care a platit contributia; exista posibilitatea sa fiu trecut ca si coasigurat in perioada aceasta?
Nu m-a putut lamuri nimeni , cei de la casa de asigurri au zis initial ca se poate , insa nu au mai luat in calcul aspectul acesta si nici nu-mi au dat nici o lamurire.
Va multumesc anticipat
Potrivit art.213 alin(1)lit.b) teza a doua din Legea 95/2006 privind reforma in domeniul sanatatii, beneficiaza de asigurare,fara plata contributiei sotul, sotia si parintii, aflati in intretinerea unei persoane asigurate.
Asadar, au dreptul sa beneficieze de asigurare fara plata contributiei, parintii fara venituri proprii. Documentele necesare sunt stabilite la art.20 alin(1) lit d) din Norma metodologica privind stabilirea documentelor justificative pt.dobandirea calitatii de asigurat, respectiv de coasigurat, dupa cum urmeaza:
- documente care sa ateste gradul de rudenie (parinte) cu persoana asigurata
-declaratie pe proprie raspundere a parintelui ca nu obtine nici un fel de venit
-adeverinta de la administratia financiara ca nu a obtinut venituri
-declaratie pe proprie raspundere a salariatului ca are in intretinere persoana respectiva
- cererea salariatului catre angajator pentru luarea in evidenta a persoanei respective.
Dupa depunerea acestor documente la angajator, acesta poate elibera o adeverinta ca parintele este inregistrat ca si coasigurat al salariatului; adeverinta se duce la medicul de familie.
In perioada 2008-2012 la care va referiti,angajatorul fiicei dvs.a transmis lunar la Casa de Asigurari de Sanatate si mai nou, din 2011, la ANAF, declaratii NOMINALE cu toti asiguratii si coasiguratii avuti in evidenta. Deci, nu veti putea face nimic retroactiv, deoarece nu va aflati in evidentele Casei de Asigurari de Sanatate si nici in evidentele angajatorului.