avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Obiect contract achizitie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Obiect contract achizitie

Se poate ataca in contencios adm. un contract de achizitii publice care a fost incheiat de o autoritate publica pentru servicii ce nu se regasesc in Anexele 2A si 2B din OUG 34/2006 si nici nu intra in sfera ``altor servicii``nefiind clasificate pe coduri CPV? Ce se poate cere: anularea sau constatarea nulitatii absolute a contractului ? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Exceptii ordonanta 34/2006 Ramona24 Ramona24 Buna ziua. Institutie publica trebuie sa cazeze pe o perioada de mai lunga de timp un grup de persoane.Din cate stiu serviciile de cazare sunt exceptate de ... (vezi toată discuția)
Oug 34/2006, anexa 2b themis themis Autoritatea contractanta (AC) publica Documentatia de atribuire a Contractului de servicii de distribuire a corespondentei, cod CPV 64112000-4, procedura de ... (vezi toată discuția)
Achizitie directa ajutor ! Razvan Popescu Razvan Popescu Buna ziua, rog sa ma informati si pe mine despre achizitia directa a produselor. Stiu ca e legala e prevazuta de art 19 din Oug 34/2006 stiu ca tr o nota ... (vezi toată discuția)