avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii contributii salariale 200 ron brut
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

contributii salariale 200 ron brut

Buna ziua

Va rog sa-mi spuneti care ar fi contributiile ce trebuiesc platite pentru o persoana incadrata cu norma partiala 2 ore pe zi salariu brut 200 ron. este functia de baza.Este corect salariul?Daca minimul este 750 brut?
Nu inteleg de ce la aceasta suma nu imi calculeaza si impozit pe salarii...
Va rog sa mi spuneti daca am calculat corect

somaj salariat 1ron
somaj angajator 1 ron
cas salariat 21ron
cas angajator 42 ron
cass salariat 11 ron
cass angajator 10 ron
fd garantare creante 1ron
accidente 1
cci 2

total contributii angajator plus angajat 90 ron

Nu prea am inteles de ce nu am impozit pe salarii...poate stie cineva sa-mi spuna....
Salariul de 200 ron brut este corect in conditiile in care functia este de director general iar salariul minim pe economie este de 750 ron?

Multumesc!

Cel mai recent răspuns: irinuka2005 , utilizator 23:01, 4 Martie 2013
Daca s contribuabil mic si apartin de ilfov contributiile la bass se platesc in contul:RO36TREZ4215502XXXXXXXXX cu cui beneficiar acelasi ca si societatea mea?
Multumesc!
irinuka2005 a scris:

Nu prea am inteles de ce nu am impozit pe salarii...poate stie cineva sa-mi spuna....

Din cauza deducerii personale, care este mai mare decat cei 200 lei.

irinuka2005 a scris:
Salariul de 200 ron brut este corect in conditiile in care functia este de director general iar salariul minim pe economie este de 750 ron?

Este corect.
MULTUMESC FRUMOS...CONTRIBUTIILE SUNT OK?SI MAI VROIAM SA STIU DACA ACEL CONT DE TREZORERIE ESTE CORECT IAR CUIUL BENEFICIARULUI ESTE ACELASI CU CEL AL PLATITORULUI
Ultima modificare: Luni, 4 Martie 2013
irinuka2005, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca timp redus 2 ore/zi ContSters261311 ContSters261311 Buna ziua, V-as ruga sa ma ajutati cu niste informatii legate de contractul de munca cu timp redus. Voi primi 300 ron net. din care trebuie sa platesc partea ... (vezi toată discuția)
Contributii asig.soc. si fd specifice ddea ddea Imi puteti spune va rog mult unde as putea gasi modul de calcul al contributiilor pentru salariati pe care o societate comercialale are de ... (vezi toată discuția)
Impozitarea salariilor alexandru1346 alexandru1346 Eu lucrez la un fast food si salariu intra pe card , dar nici-o data nu intra cat am semnat in contract intra mia putin in in functie de ziilele din luna ... (vezi toată discuția)