avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Vanzare online
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Vanzare online

Buna ziua, va rog sa ma ajutati in legatura cu comert online. Din totalul livrarilor 90% se face in Ungaria. Sunt platitor de TVA, livrez catre persoane fizice si intocmesc factura cu TVA.Serverul cu care am contract si primesc factura este din Ungaria.
Este limitata totalul vanzarii catre alt stat? Procedez corect livrarea?
Cel mai recent răspuns: Ileana sz , utilizator 09:59, 6 Martie 2013
din cate cunosc eu, plafonul pentru livrari la distanta stabilit din ungaria este de 35.000 euro.
daca depasiti acest plafon trebuie sa va inregistrati in scopuri de tva in ungaria.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturi externe adrianabresug adrianabresug suntem platitori de tva si vrem sa facem o livrare externa catre o persoana fizica din belgia ,factura se face cu tva ?Numai in cazul in care ni se transmite ... (vezi toată discuția)
Comert online (vanzare la distanta) intracomunitar si tva-ul in factura Discreet Discreet Buna ziua, Operez un magazin online prin care vand produse in regim de vanzare la distanta atat in Romania cat si in spatiul intracomunitar. Nelamurirea ... (vezi toată discuția)
Vanzare online in afara romaniei Robertluxury Robertluxury Buna ziua, numele meu este Robert. De peste un an de zile am deschis un magazin online (srl, neplatitor tva) cu bratari handmade,l. Am devenit de la inceputul ... (vezi toată discuția)