avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi

Miercuri, 21 mai, are loc evenimentul: Angajarea străinilor în România - Recomandări practice și lecții utile pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Calificare la locul de munca/ Studii superioare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Calificare la locul de munca/ Studii superioare

Buna,

Se poate face cumva "calificarea la locul de munca" pentru postul de programator, dupa cativa ani experienta ca "ajutor-programator"? Sau exista sanse de incadrare ca si "programator" pe baza Atestatului de competente profesionale obtinut la terminarea unui liceu de Informatica?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:32, 9 Ianuarie 2014
Daca atestatul de care vorbiti precizeaza dobandirea competentelor profesionale pentru meseria de programator atunci ati putea fi incadrat pe functia de programator. Important ar fi sa demonstrati si practic aceste competente.
Pentru a fi incadrat ca si programator trebuie sa aiba studii superioare ...

www.avocatnet.ro/content/for...

www.avocatnet.ro/content/for...
Un programator ajutor ce calificare trebuie sa aiba? Multumesc!
In general , sunt necesare studii medii sau postliceale pentru o astfel de functie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare cim AndreiTimi AndreiTimi Buna seara, Am si eu o intrebare. Daca firma este cu capital privat pot inregistra la ITM un contract de munca pentru un angajat cu codul COR 213904 ... (vezi toată discuția)
Infintare srl sau pfa pentru contabilitate asociatie de proprietari Iordache  Victoria Ioana Iordache Victoria Ioana Pentru a tine contabilitatea la o asociatie de proprietari ce imi recomandati sa imi infiintez: un SRL sau o PFA? Si as vrea sa imi spuneti si ce pasi ar ... (vezi toată discuția)
Programator fara studii de specialitate AndradaCristu AndradaCristu Buna ziua, poate fi incadrada o persoana pe pozitia de Programator daca aceasta are studii superioare dar nu de specialitate? Daca nu, care ar putea fi ... (vezi toată discuția)