avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Plata subventii POSDRU
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Plata subventii POSDRU

Cui trebuie sa ma adresez pentru a verifica daca firma la care am urmat cursuri de calificare in cadrul POSDRU a primit sau nu subventiile acordate cursantilor? Respentiva firma afirma ca va primi banii pentru subventii abia la sfarsitul proiectului adica in august 2013, desi cursurile le-am absolvit in august 2012 si platile au fost deblocate. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 16:46, 5 Martie 2013
Platile au fost deblocate si se acorda firmelor care au depus cerere de rambursare super OK , in ordinea depunerilor, fara alte amendamente. Lista platilor o gasiti pe site AMPOSDRU.
Absolvirea cursurilor nu inseamna ca firma a si depus cerere de rambursare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nereguli subventii cursuri u.e mirela 20 mirela 20 Buna seara, Am participat la un curs de calificare profesionala a unui proiect a fondurilor U.E. Mai exact am fost la ANOFM si cei de acolo mi-au facut ... (vezi toată discuția)
Subventii - impozitele pentru cursanti posdru busubianca busubianca Bună ziua, Dacă mă poate ajuta cineva cu un răspuns la întrebarea: Subvențiile acordate în bani cursanților care au efectuat cursuri de ... (vezi toată discuția)
AnunȚ - cursuri de formare profesionalã gratuite! Daniela Bolog Daniela Bolog Institutul Naţional de Cercetare – Dezvoltare pentru Textile şi Pielărie (I.N.C.D.T.P.) în parteneriat cu Association Groupe ESSEC – Franţa, ... (vezi toată discuția)