avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1226 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Calcul concediu medical
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Calcul concediu medical

O angajata are concediu medical cod disgnostic 745 toata luna ianuarie 2013. In perioada 01.02 - 22.02.2013 are concediu medical in continuare cu acelasi cod diagnostic 745 cod indemnizatie 01. In perioada 23.02.-28.02.2013 are un nou concediu medical initial cu cod diagnostic 995 si cod indemnizatie 08. Va rog sa imi spuneti care va fi baza de calcul pentru cele doua concedii medicale? Concediul medical cu cod indemnizatie 08 se plateste din FNUASS si in cazul in care este initial?
Cel mai recent răspuns: oroian-rodica , utilizator 09:59, 6 Martie 2013
Pentru a sti baza de calcul trebuie sa ne dati zilele lucrate si veniturile brute din ultimele 6 luni anterioare fiecarui concediu medical ale salariatei respective.
Concediul de maternitate se suporta integral din FNUASS.
Ultima modificare: Marți, 5 Martie 2013
Dragos Stefan, Consultant resurse umane
Pe mina ma intereseaza daca folosesc aceeasi baza de calcul pentru ambele concedii medicale,ele avand cod diagnostic diferit .
Intrebarea initiala era alta... Ma rog.
Daca ambele concedii medicale sunt in aceeasi luna, baza de calcul va fi aceeasi.
Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare concedii medicale Sfedu Sfedu Buna ziua, rugamintea mea este sa ma lamuriti in urmatoarea situatie: un angajat are mai multe certificate de concedii medicale, intre care nu exista ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie concediu rm AndreeaRebegea AndreeaRebegea Buna ziua In noiembrie 2017 am ramas insarcinata. In decembrie 2017 ziua 11 am intrat in concediu medical cod 01- 745 . Am continuat cu acelasi cod pana la ... (vezi toată discuția)
Concediu medical in continuare Vioreld Vioreld buna ziua. am un certificat medical initial, urgenta medicala (cod 06), cod diagnostic 745, 3 zile. apoi, alt certificat, in continuare, boala obisnuita (cod ... (vezi toată discuția)