avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Inregistrare concedii medicale
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Inregistrare concedii medicale

Buna ziua, rugamintea mea este sa ma lamuriti in urmatoarea situatie: un angajat are mai multe certificate de concedii medicale, intre care nu exista intrerupere, dar se schimba codul diagnostic si certificatul "initial". Schimbarile de cod diagnostic si certificat initial sunt umatoarele:
-primul certificat "initial" are cod indemnizatie 01 si cod diagnostic 522
-urmatorul certificat "initial" are cod indemnizatie 01 si cod diagnostic 745
urmatorul certificat "initial" are cod indemnizatie 08 si cod diagnostic 995
Spuneti-mi va rog daca in cazul fiecarui initial primele 5 zile sunt suportate de angajator.
Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Sfedu , utilizator 17:08, 2 Mai 2020
In situatia mentionata, in care am mai multe concedii medicale fara intrerupere, dar cu 3 diagnostice si 3 certificate "initiale", observ ca atunci cand introduc in programul de contabilitate al doilea "initial", nu imi schimba baza de calcul, dar cand introduc al 3-lea "initial" imi schimba baza de calcul indiferent care ar fi codul diagnostic sau cod indemnizatie. Ca si test am pus si pe cel de la al doilea "initial" in loc de al 3-lea si tot s-a schimbat baza de calcul. Greseste programul de contabilitate, sau in ce conditii se schimba baza de calcul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul concediu medical oroian-rodica oroian-rodica O angajata are concediu medical cod disgnostic 745 toata luna ianuarie 2013. In perioada 01.02 - 22.02.2013 are concediu medical in continuare cu acelasi cod ... (vezi toată discuția)
Concediu medical in continuare Vioreld Vioreld buna ziua. am un certificat medical initial, urgenta medicala (cod 06), cod diagnostic 745, 3 zile. apoi, alt certificat, in continuare, boala obisnuita (cod ... (vezi toată discuția)
Certificat de concediu medical myry84 myry84 buna ziua.sunt in concediu medical din data de 06-06-2013.primul concediu este cu internare de 5 zile cod ind 06 initial si mai am inca 14 zile cod ind 01 in ... (vezi toată discuția)