un SRL cu 4 asociatii, societatea are activitatea suspendata la momentul actual si nu doreste reluarea activitatii, doreste dizolvarea si lichidarea concomitenta a societatii pt. care in etapa I trebuie sa depuna la RC pe langa altele si dovada acordului creditorilor pt. stingerea pasivului.Va rog daca se poate sa ma lamureasca cineva cu privire la cum trebuie sa arate un astfel de document..........nu am gasit pe nicaieri un model pt. acest document............creditorii societatii sunt doar cei 4 asociati care renunta la recuperarea banilor cu care au creditat firma.Societatea nu are alte datotii
Avand in vedere ca sunt asociati ar putea fi suficient acordul dat prin semnarea Hotararii A.G.A. care mentioneaza si acest aspect ori acordul dat prin semnarea situatiei financiare de lichidare, insa cel mai sigur e sa sunati la Registrul Comertului unde veti depune dosarul si sa cereti mai multe informatii, pentru ca practica poate fi diferita de la un registru la altul.
Nu este un model specific, in cuprinsul hotararii AGA de dizolvare - lichidare si radiere se va mentiona la un punct distinct ca activele societatii vor fi repartizate catre asociati conform contribuţiei la beneficii si pierderi.
Aga
nicolaemirela
Buna ziua! Va rog frumos sa ma ajutati, am redactat o hatarare Aga pt dizolvare si lichidare a unei societati si nu stiu exact in cate exemplare trebuie ... (vezi toată discuția)
Radiere srl
ela_ranete
am o societate cu 2 asociati , a fost suspndatat timp de 2 anu iar acum ii expira suspendarea cum as putea scapa de ea?
Cineva mi-a spus ori prin radire ori ... (vezi toată discuția)