avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Drept de semnatura pt un consilier financiar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Drept de semnatura pt un consilier financiar

Buna ziua,am depus un dosar in vederea obtinerii de credite bancar ptr investitii si program sapard iar consilierul financiar mi-a propus sa-i dau drept de semnatura ,cu acest drept are acces la contul meu bancar poate face tranzactii?Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ionela12 , utilizator 18:45, 5 Martie 2013
Buna ziua,

Depinde cum e stabilit dreptul. Eu vazusem in formularul unei banci ca se poate oferi drept de a scoate ori depune sume de bani, drept de a incheia tranzactii de o anumita valoare, drept de a actiona singur sau cu titularul contului..

Oricum, in general nu e indicat sa dati altei persoane drept de semnatura pe contul dvs.
Se mentioneaza doar semnare acte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Banca a dat numărul meu de cont altei persoane! Alt prof. Alt prof. Bună ziua! Am următoarea problemă: copilul meu, cu cartea mea de identitate, a cerut și obținut un extras de cont. Cu acel extras și, probabil, ceva date ... (vezi toată discuția)
Cum pot scapa de un cont online de pariuri? LAURA Vali LAURA Vali Buna ziua. Acum ceva timp soțul meu a folosit cardul meu pentru niște pariuri online,fără știrea mea. ULTERIOR m-a asigurat că si-a închis toate ... (vezi toată discuția)
Cont firma adi_amariei adi_amariei Se poate constitui contul unei firma fara ca administratorul acesteia sa aiba acces la el? (vezi toată discuția)