avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri europene pentru plantatie vita de vie
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri europene pentru plantatie vita de vie

Buna ziua , as avea si eu o intrebare , as vrea sa infintez o plantatie de vita de vie de masa si as avea nevoie de destui bani de care din pacate nu dispun si nu stiu daca as putea accesa fonduri europene.

Dupa calculele mele as avea nevoie de 45000 - 50000 de euro.

Cu cine ar trebui sa vorbesc sau sa faca o cerere?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 10:51, 6 Martie 2013
Care este suprafata pentru care doriti plantarea?
Aveti acte pentru aceasta suprafata?Acte reprezentand propietate/arenda/comodat.
Sunteti inscris in asociatie ?sau la APIA? sunt foarte multe dae care sunt necesare pentru un raspuns pe aceasta tema.
Exista un program de reconversie
[ link extern ]
este vorba de 1000 de m patrati

da este proprietate personala , si nu nu sunt inscris nici la apia nici in asociatie
M-am uitat un pic peste pagina ce mi-ati trimiso dar cred totusi ca ar trebui sa consult un avocat sau un expert in domeniu pentru ca nu prea stiu ce am de facut.
Pentru planul de reconversie sunt necesari 0,5 ha.
Sfatul meu este sa va interesati la APIA din judetul dvs , acestia va pot indruma in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amortizare cost plantatie vita de vie mirceani mirceani Am un teren cu vita de vie mostenit, pe care vreau sa-l vand, pe cat posibil la un pret apropiat de pretul pietii in zona respectiva. Problema este ca aceasta ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene plantatie nuci kpas2005 kpas2005 Buna seara! Se poate obtine orice forma de fonduri ,pentru infintarea unei plantatii de nuc? Suprafata: 2.35ha Multumesc (vezi toată discuția)
Hotarare irevocabila si definitiva =0 dmdc dmdc Din anul 1999 am o hotarare definitiva si irevocabila conform careia paratul (o societate comerciala si consiliul local)este obligat sa lase ... (vezi toată discuția)