Va rog sa ma sfatuiti cum sa procedez daca in decembrie 2012 am achizitionat un program de contabilitate de la o firma specializata, urmand sa folosesc acest program.In ianuarie 2013, d-nul de la care am achizitionat mi-a spus ca el nu poate sa-mi mai asigure mentenanta deoarece s-a angajat si nu mai poate vorbi la telefon.
S-a suparat ca l-am sunat sa mai intreb cate ceva despre program , iar la un moment dat mi-a spus ca imi da banii inapoi(2780 lei) pentru ca el nu mai are timp.Mi-a taiat accesul la intrare in program, deci nu am mai putut sa-l folosesc.
Am incercat sa-i trimit o adresa scrisa, dar el a desfiintat firma, iar acum este angajat la o firma din Bucuresti pe care o stiu.L-am rugat printr-un email sa-si retina mentenanta pe o luna iar restul banilor sa mi-i inapoieze, dar mi-a inchis telefonul in nas.Cum sa procedez? Raman pierduta de cei 2800 lei?
Va multuimesc
Procedura legala
Asvreasafiu
Am achiziționat un produs pe de un site din Ro, produsul a fost achitat online pe data de 8.04 produsul vandut pe site, nu mai era pe stoc fizic. am primit ... (vezi toată discuția)