Buna ziua,as dori sa-mi datiun raspuns in urmatoarea problema.In decembrie am iesit pana la magazin sicainele nostru de rasa chow-chow a iesit dupa mine in fata blocului.Un politist al primariei a aparut si mi-a cerut sa prezint carnetul de sanatate al cainelui.I-am spus ca nu il am la mine deoarece nu am iesit la plimbare cu el. Nu aveam bineinteles nici zgarda nici punga pentru excremente. am spus ca stau chiar in blocul alaturat si cainele nici nu e al meu ca e al prietenei mele meu,si ca doar pana la magazina iesit dupa mine nu sac-si faca nevoile. Am plecat si politistul m-a urmarit pana in scara blocului si a venit si pana pe palier la usa mea.M-a amenintat ca ma amendeazacu cea mai mare amenda posibila ca sunt obraznic si ca nu i-am prezentat carnetul de sanatate .I-am idat cartea de identitate si dupa o ;una am primit instiintarea cu amenda de 60 lei.Am facut contestatie la primarie dar cazul se rezolva la tribunal.Am primit instiintare ca sa ma prezint in martie dar eu nu am declarat nici un martor desi am ,pe prietena mea si pe un vecin.Cum sa procedez ,sa ma prezint la proces sau si fara prezenta mea pot primi un verdict favorabil?Sau sa duc un martor macar ? Ce sa spun doar ce am scris in contestatie ? Va rog sa ma sfatuiti cum se desfasoara un asemenea proces.( in instiintare scrie ca in cazul neprezntari se va judeca in lipsa ,)Va multumesc .
Este de preferat sa va asumati responsabilitatea sa va prezentati la termenele de judecata ,ocazie cu care veti putea sustine si proba punctul dvs de vedere
Este de preferat sa participati la termenele de judecata,ocazie cu care sa puteti demonstra instantei existenta carnetului de sanatate,cu vaccinurile la zi
Reclamatie opc
garagas43
Imi cer scuze si va rog un sfat…
Fiica mea are un magazin profil petshop.Intr-o zi fiind plecata dupa marfa am ramas eu asteptand.A venit o d-na care ... (vezi toată discuția)