avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1083 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... neglijenta in serviciu
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

neglijenta in serviciu

Am o problema.....in 26 ianuarie 2006 am fost condamnat la plata unei amenzi penale de 500 lei in baza art 249 C pen (neglijenta in serviciu)>Am platit amenda in 27 ianuarie 2006.
In 2008 sunt gasit iar vinovat tot pentru neglijenta in serviciu tot art 249 C pen si sunt condamnat tot la 500 lei amenda penala dar in textul sentintei scrie ca se considera ca fapta e concurenta cu prima si ca se considera amenda achitata cu chitanta cu care am achitat amenda penala din 2006.
Acum vreau sa ma reabilitez , si nu stiu daca pot sa fiu reabilitat pentru amandoua procesele avand in vedere faptul ca in a doua sentinta scrie ca pedeapsa -amenda penala a fost achitata in 2006 si se referea si la doua sentinta .In puteti spune ce pot face ?
se poate face reabilitarea pentru amandoua ?
Cel mai recent răspuns: Avocat Lăzăruţiu Lucian , Avocat 15:20, 19 Februarie 2009
Pai sunteti reabilitat de drept.
Nu se pune problema reabilitarii in cazul dvs.
andymaurul a scris:

Nu se pune problema reabilitarii in cazul dvs.

imi puteti da mai multe lamuriri ?
GabrielaA a scris:

Pai sunteti reabilitat de drept.

daca sunt reabilitat de drept de ce imi apare in cazier, cum se poate sterge din cazier ?
Mergeti acolo cu copie si original dupa chitanta.

Alte discuții în legătură

Reabilitare dupa un accident rutier stefan_72 stefan_72 Buna ziua. Sotul meu a avut in 2006 un accident rutier cu vatamare corporala. I s-a dat sentinta in 2007 decembrie. Am achitat amenda si i s-a anulat permisul ... (vezi toată discuția)
Stergerea cazierului abrassu abrassu Buna ziua Am avut o condamnare de 1,6 luni inchisoare cu suspendare + 2 ani de incercare,asa scrie in sentinta definitiva,anul care urmeaza 2010,pe 6 ... (vezi toată discuția)
Cazier judiciar habibic habibic in cat timp se sterge din cazier o condamnare la amenda penala ,cu suspendare? (vezi toată discuția)