avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... martor in penal nelamurit!urgent!!!
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

martor in penal nelamurit!urgent!!!

sunt martor intr-un dosar penal pt lovirea si alte violente si am dat o declaratie in faza de urmarire penala la parchet iar acolo am fost intrebat daca sunt de acord cu testul poligraf si am acceptat.Daca in fata judecatorului sustin ca nu mai doresc sa fac acest test ce mi se poate intampla?astept raspuns urgent .multumesc !
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:41, 5 Martie 2013
Nu vi se poate intampla nimic,ca martor oricum depuneti marturia sub juramant iar marturia mincinoasa se pedepseste.
Nu faceti nici un test poligraf in fata judecatorului, acesta se face doar cu acordul dvs numai in faza de urmarire penala
va multumesc pt ajutor insa nu am facut acest test in faza de urmarire penala doar mi-am dat acordul insa maine voi fi audiat ca martor si daca voi si intrebat de procuror daca sunt de acord cu testul poligraf si o sa il refuz nu o sa patesc nimica pt ca m-am razgandit ?pot sa imi mentin declaratia pe care am dat-o la parchet si sa manetionez k nu mai sunt de acord cu testul ?ma scuzati pt deranj imnsa mi-e frica ca o sa imi faca dosar procurorul daca refuz poligraful .
citi cu atentie raspunsurile din forum, colegul meu Razvan Patrascu a raspuns destul de clar, iar eu v-am spus ca nu faceti nici un test in faza cercetarii judecatoresti, adica maine de exemplu!
Multumesc foarte mult pt raspunsuri si ma scuzati pt deranj!

Alte discuții în legătură

Intimidarea martorului alexandrugroza alexandrugroza Buna ziua. As dori sa aud parerea dlor avocati in legatura cu urmatoarea situatie. Intr-un dosar de urmarire penala, invinuitul propune proba cu martori(4 la ... (vezi toată discuția)
Refuzul persoanei suspecte de a fi testata la poligraf si testarea de psihologul care face testul dar numai pe hartie, fara acele de la poligraf CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Refuzul suspectului de a fi testat la poligraf, nu da dreptul la testarea de catre psihologul care face testul poligraf pe hartie si adresarea de intrebari in ... (vezi toată discuția)
Va rog frumos sa ma ajutati. makaveli21 makaveli21 buna ziua,am nevoie de ajutorul vostru...sa va explic: am fost de acord sa fiu martor pentru un prieten intr-un caz de succesiune...bineinteles am fost la ... (vezi toată discuția)