avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident rutier
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident rutier

Buna ziua,
Sunt urmarit in 3 capete de acuzare :Vatamare corporala din culpa art.184 alin3, parasirea locului accidentului art.89 alin 1si repararea autovehiculului fara incuviintarea politiei art 93 alin2 .
In urma acestor fapte am primit o propunere de arestare pe 29 de zile care a fost respinsa de catre procuror,dupa 1 an si jumatate aproape am ajuns sa ma judec ,la primul termen am cerut amanare deoarece avocatul meu nu a avut bunavointa de a ma inscrie sau a imi face delegatie(nu ma pricep foarte bine )ca si circumstante atenuante :ploua afara ,parbrizul era foarte zgariat si se reflecta lumina foarte aiurea in el,farurile erau nu tocami bune ......si stergatorul din stanga nu functiona ........pana la acest eveniment nu am avut nici o amenda nici la ordine publica si nici la rutiera .....am si o caraterizare buna de la societatea la care lucrez ........am avut si un auto denunt la mine in timpul in care sa depistat vinovatul in acel accident ........am cooperat de la bun inceput in urma expertizelor totul sa corelat cu ce am spus eu in declaratie ........Ce sanse am sa primesc cu executare sau cu suspendare ?Nu consumasem nimic de nici un fel
Va multumesc frumos

Alte discuții în legătură

Parasirea locului accidentului ContSters447125 ContSters447125 Buna!Doresc un raspuns urgent!Am fost judecat pentru consum de alcool si parasirea locului accidentului.Pe scurt in timp ce ma deplasam cu masina personala am ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu victime deavolici deavolici Buna seara tuturor, ma adresez dumneavoastra cu speranta de a putea fi ajutat intr-o situatie destul de complicata. Acum 5 saptamani am fost implicat ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat georgia56 georgia56 Buna ziua,in martie 2008 baiatul meu a avut un accident cu vatamare care a fost solutionat dupa 14 luni cu NUP si amenda administrativa 1000 lei. In toata ... (vezi toată discuția)