avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... carte de munca
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

carte de munca

buna ziua, am si eu o intrebare eu sunt in concediu prenatal si firma unde lucram eu pana sa intru in concediu sa desfintat acum cand o sa termin concediul ce trebuie sa fac ?cum imi iau cartea de munca inapoi?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:01, 6 Martie 2013
Daca societatea s-a desfiintat, atunci raportul dvs de munca trebuia sa inceteze .. in urma incetarii c.i.m. puteati sa beneficiati de somaj si din somaj sa intrati in concediu de maternitate si apoi in CCC.

Pe perioada celor doua concedii somajul este suspendat , urmand a se relua la incetarea CCC.

Despre ce perioada este vorba?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract pe perioada determinata in sarcina nicoletadumitrascu nicoletadumitrascu Buna ziua, Lucrez la o firma cu contract individual de munca pe perioada determinata de la 22.06.2016 urmând sa înceteze pe 21.07.2017. Menționez ca sunt ... (vezi toată discuția)
Încetare cim pe perioada concediului de maternitate Andrydeea Andrydeea Bună ziua. Sunt angajata cu contract pe perioada determinata și sunt însărcinată. În data de 18.04 se încheie contractul iar eu din data de 06.04 as ... (vezi toată discuția)
Decizie suspendare contract munca yuby yuby Buna ziua , V arog frumos un raspuns la acesta problema a mea. In decembrie 2011 m-am intors la serviciu din concediu de maternitate insa postul meu a fost ... (vezi toată discuția)