avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... transport bunuri de valoare
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

transport bunuri de valoare

Va rog sa imi spuneti daca exista norme legale pentru transportul de bani si alte valori. De exemplu, la o firma cu mai multi angajati, la care plata salariului se face cu bani cash, nu pe card, ce ar trebui sa respectam cu privire la transportul acestor bani de la banca la sediu? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 15:45, 21 Februarie 2009
LEGE nr.333 din 8 iulie 2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor Textul actului publicat în M.Of. nr. 525/22 iul. 2003
Da, conform legii aveti obligatia de a asigura transportul banilor si valorilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea privind paza bunurilor DanStama DanStama Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti in ce lege se stipuleaza ca parterul imobilelor sa fie asigurate pana la inaltimea de 3 metri. Va multumesc anticipat. (vezi toată discuția)
Montare sistem supraveghere video Ovidiu Cozma Ovidiu Cozma Buna ziua. Sunt administratorului unui magazin-bar(PFA) in mediul rural. In prezent unitatea este doata cu sistem de alarma de o firma specializata. In viitor ... (vezi toată discuția)
Am un magazin mixt in zona rurală pe if. am nevoie de camere ... Alex Lucian Alex Lucian Am un magazin mixt in zona rurală pe IF. Am nevoie de camere de supraveghere? (vezi toată discuția)