avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... garantie haine second-hand
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

garantie haine second-hand

Imi puteti spune daca L. 449/2003 este aplicabila si in cazul produselor textile second-hand? M-i se pare impotriva firii sa se aplice, da' totusi nu gasesc argumente juridice de ce nu s-ar aplica.
Hotararea 163/2007 nu zice nimic sub acest aspect. Alta legislatie pentru haine uzate sau purtate nu am gasit.
Ma lamureste cineva?

finalitate practica: ma pot duce inapoi in termenul de garantie de 30 de zile la magazinul de second-hand si sa zic ca, nu-i corespunzator calitativ produsul, da-mi banii inapoi? Ca m-i se pare aberant...
Cel mai recent răspuns: Aloha , utilizator 21:39, 21 Februarie 2009
In practica nu am mai auzit de asa ceva niciodata.ar fi culmea culmilor #-o
Aberant ca de aberant, dar L.449/2003 nu distinge intre produse noi si second-hand. X-( Si-atunci care ar fi argumentul juridic de ce nu s-ar aplica si in cazul hainelor second-hand? Ca pana acum doar bunul-simt juridic am gasit sa-mi sustin punctul de vedere...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garantie pt. haine secon-hand Aloha Aloha Imi puteti spune dca L. 449/2003 este aplicabila si in cazul produselor textile second-hand? M-i se pare impotriva firii sa se aplice, da\\\' totus nu gasesc ... (vezi toată discuția)
Schimbarea produsului second hand ionutbogdan ionutbogdan Buna ziua, detin un magazin cu articole second hand si as dori sa stiu va rog daca sunt obligat să schimb un produs probat înainte si achiziționat de ... (vezi toată discuția)
Descidere magazin haine Ruxxy Ruxxy Buna ziua, Vreau sa-mi deschid un magazin cu haine noi.Imi spuneti va rog unde gasesc toate detaliile in acest sens? In special ce trebuie sa contina ... (vezi toată discuția)