avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1124 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pot sa-mi depun demisia in timp ce sunt in concediu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pot sa-mi depun demisia in timp ce sunt in concediu postnatal?

Buna ziua!
As dori sa intreb daca din concediul postnatal pot sa imi depun demisia la actualul loc de munca dar fara sa mai stau in preaviz?
Mi-am gasit un loc de munca mai bun dar nu stiu daca o sa ma lase sa plec fara preaviz pentru ca am si functie de conducere.
Va multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: sarlota , utilizator 14:00, 6 Martie 2013
Se formuleaza o cerere de intrupere a concediului. Dupa ce se aproba se va depune demisia. Apoi va puteti angaja la noul loc de munca.
Puteti solicita incetarea c.i.m. cu acordul partilor ... demisia poate fi cu sau fara preaviz ...
Da, dar pe mine ma intereseaza daca sunt obligata sa respect cele 45 zile de preaviz, pentru ca angajatorul nu o sa fie de acord cu demisia la zi.
Da, regula in materie de demisie este efectuarea preavizului prevazut in c.i.m. .... insa in cazul dvs, efectuare nu este posibila decat daca reveniti la locul de munca...
Ca sa imi depun demisia trebuie sa revin la locul de munca,nu?

Alte discuții în legătură

Incepere activitate inainte de terminare ccc mihaela1707 mihaela1707 In present sunt in concediu crestere copil care se va termina in cepand din noiembrie. intre timp mi-am gasit un nou loc de munca si nu ma mai intorc la ... (vezi toată discuția)
Buna dimineața! Întrebare, va rog: sunt angajata la actualul ... nmg30 nmg30 Buna dimineața! Întrebare, va rog: sunt angajata la actualul loc de munca din 01.07.2022. Au trecut cele 90 zile considerate perioada de proba. As dori sa ... (vezi toată discuția)
Demisie Nicoletapostolache Nicoletapostolache Buna seara, am și eu o problema..Vreau să mă mut in alt oraș unde am găsit și loc de muncă doar că actualul șef mă forțează să stau in preaviz ... (vezi toată discuția)