avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Cum pot demonstra ca nu am nici un fel de venit?
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Cum pot demonstra ca nu am nici un fel de venit?

Doresc sa fiu scutita de plata unei taxe de 1000 lei intr-un proces civil intre persoane fizice, pe motiv ca nu am nici o sursa de venit momentan, dar nu stiu cum pot demonstra aceasta. Veniturile pot fi de multe feluri ( salariu, pensie, ajutor de somaj, ajutor social, chirii, burse, ... ). Trebuie sa aduc adeverinte de peste tot ca nu am venituri? Nu exista o metoda mai simpla?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ninaniculina , utilizator 10:38, 20 Februarie 2009
V-i s-a mai raspuns, practic orice inscris oficial din care sa reiasa ca nu aveti venituri.Incercati sa nu mai deschideti alt topic, cu acelasi subiect.

Av. Cermak Iuliana
Aveti dreptate. Scuze si multumesc pt raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot demonstra ca nu am nici o sursa de venit? ninaniculina ninaniculina Doresc sa fiu scutita de plata unei taxe de timbru intr-un proces civil deoarece nu am nici o sursa de venit. Nu stiu cum sa demonstrez insa instantei ca nu am ... (vezi toată discuția)
Imprumut ContSters75649 ContSters75649 i am imprumutat prietenei mele 6 milioane (vezi toată discuția)
Somatie de plata ! stelutaalistar stelutaalistar Daca partile au incheiat un acord verbal prin care una dintre ele , creditorul se obliga sa-i vanda celeilalte un anumit produs la o anumita data si acel ... (vezi toată discuția)