avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum pot demonstra ca nu am nici o sursa de venit?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum pot demonstra ca nu am nici o sursa de venit?

Doresc sa fiu scutita de plata unei taxe de timbru intr-un proces civil deoarece nu am nici o sursa de venit. Nu stiu cum sa demonstrez insa instantei ca nu am venituri. As dori un sfat. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Monica H. , Consilier juridic 13:55, 19 Februarie 2009
Puteti prezenta o adeverinta in acest sens de la Administratia financiara de sector (unde apartineti cu domiciliul), de la Oficiul de forta de munca local (daca sunteti in somaj sau daca ati fost).

Av. Cermak Iuliana
Aveti ajutor de somaj? Nu aveti copii ?
Trebuie sa faceti dovada ca nu realizati venituri printr-o adeverinta pe care o luati de la Agentia de somaj.
In aceasta adeverinta se va arata ca nu figurati nici ca somer si nici ca salariat.
adeverinta de la primarie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot demonstra ca nu am nici un fel de venit? ninaniculina ninaniculina Doresc sa fiu scutita de plata unei taxe de 1000 lei intr-un proces civil intre persoane fizice, pe motiv ca nu am nici o sursa de venit momentan, dar nu stiu ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa concediu crestere copil ghuica ghuica Buna ziua. Am fost in CCC din 2008 pana acum (doi copii) si intre timp, firma la care am lucrat s-a inchis. Va rog sa-mi spuneti, daca ati mai intalnit o ... (vezi toată discuția)
Acte pentru somaj myrya myrya De unde se obtine aceea adeverinta pentru somaj din care sa reiasa ca nu am alte venituri Ma puteti ajuta? (vezi toată discuția)