avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită RECUPERARE DREPTURI BANESTI
Discuție deschisă în Executare silită

RECUPERARE DREPTURI BANESTI

Buna ziua,
Am castigat in instanta definitiv si irevocabil plata drepturilor salariale pe o perioada de 1 an.
Dupa ce am facut poprire pe conturile societatii, asociatul(tot o firma), si-a insusit clientii deci si incasarile, lasand societatea poprita in "aer".
Intre timp asociatul si-a mai facut 2 firme noi care isi desfasoara activitatea in locul celei lasate in "aer".
Cum pot sa imi recuperez banii?
Ultima modificare: Miercuri, 6 Martie 2013
allynna, utilizator
Cel mai recent răspuns: allynna , utilizator 23:45, 9 Martie 2013
cred ca executare silita.
nu mai scrieti cu majuscule, contravine regulilor forumului..
Ultima modificare: Miercuri, 6 Martie 2013
doberv, utilizator
Nu prea puteţi, cel putin foarte repede, firma trebuie declarata în insolventa, demonstrat cine se face vinovat şi apoi executat, din păcate foarte greu.
Debitorul este societatea comerciala, prin urmare de la acesta trebuie sa va recuperati prejudiciul.In afara de poprire mai exista si varianta bunurilor mobile sau imobile ale societatii.

In caz contrar nu aveti sanse nici cu falimentul pentru ca nu cred ca indepliniti valoarea prag a creantei.
Din pacate, societatea nu are nimic, e "saraca", asociatul a imprumutat-o cu de toate, deci nu pot merge pe varianta bunurilor societatii.
Care este pragul creantei?
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inceput de dovada scrisa - valabilitate in instanta floricica100 floricica100 Am imprumutat bani unei persoane.Am o hartie semnata si stampilata pentru imprumutul pe firma si o hartie doar semnata pentru persoana fizica-fara martori sau ... (vezi toată discuția)
Recuperare creanta sorynagabryela sorynagabryela Buna ziua! Suntem o societate comerciala distribuitoare de produse din carne, pe baza de facturi fiscale, si, avem de recuperat de la diversi rau-platnici ... (vezi toată discuția)
Cum se poate recupera un debit de la o firma pe care nu pot sa o execut silit razvan79vl razvan79vl Buna ziua! Aduc acest subiect in discutie intrucat este destul de complex si nu reusesc sa il rezolv. Concret in anul 2007 am obtinut o Sentinta prin care il ... (vezi toată discuția)