avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de vanzare cumparare autoturism
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de vanzare cumparare autoturism

am incheiat un contract de vanzare cumparare a unui autoturism. cumparatorul refuza sa se prezinta la Politie pentru radierea auto. Ce pot sa fac?
O actiune in constatare care sa constate vinzarea si in baza hotartrii judecatoresti radierea
trebuie chemat si Serviciul de inmatriculari auto
buna seara.am si eu nevoie de un mic ajutor.am incheiat un contract de vanzare cumparare auto acum doua luni jumatate cu o persoana...dandu-i o cheie si cartea mahsinii intru'cat imi daduse doar 500 de euro din suma totala de 9 mii de euro cuvenit.in tot acest timp mi-a refuzat plata integrala a mashinii...si mai mult imi cere 3000 euro pt a-mi da inapoi cartea de identitate si cealalta cheie,si in caz contrar ma ameninta ca se du ce la politie si ma reclama ca i-am vandut autoturismul si nu i l-am predat....precizez ca ma incheia tdoar contract de vanzare-cumparare la o firma autorizata fara a completa si certificatul de radiere....astept o parere si o solutie in problema mea..multumesc anticipat...
Puteti solicita instantei fie mentinerea contractului, cu eventuale daune interese , fie rezolutiunea contractului de vanzare cumpare, actiune reala, imprescriptibila, atata vreme cat e introdusa de catre vanzator.
(numai cea introdusa de cumparator e prescriptibila in termenul de 3 ani , e o actiune personala).
Cu privire la amenintare , care e una nelegitima , si fondata pe informatii neveridice , tin sa precizez ca e facuta in scop de intimidare, de sicana....Orice fapt afirmat trebuie sustinut de mijloace de proba.Asa incat va recomand sa luati legatura cu persoana careia i-ati instrainat masina , in perfecta stare de legalitate(chiar si un act sub semnatura privata e prevazut in acest caz), si sa-i propuneti solutiile mentionate.
Ultima modificare: Marți, 9 Iunie 2009
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract vanzare cumparare autoturism versus certificat de la circumscriptia fiscaladin care sa rezulte proprietarul autorurism utiliyator utiliyator Buna ziua Va rog , cum pot demonstra faptul ca sunt proprietarul unui autoturism? Cu contractul de vanzare incheiat pe numele meu sau cu certificatul de la ... (vezi toată discuția)
Raspundere civila - chemare in garantie Corina Capotã Corina Capotã [u]Speta[/u]: A vinde un autoturism lui B in anul 2000, prin predarea autoturismului, a actelor si cheilor lui B, fara a se incheia un contract in forma ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism vanan vanan am vandut un autoturism Dacia 1310 printr o firma specializata de vanzare-cumparare autovehicule . Firma mi a dat contract de vanzare cumparare si Certficat ... (vezi toată discuția)