buna seara.am si eu nevoie de un mic ajutor.am incheiat un contract de vanzare cumparare auto acum doua luni jumatate cu o persoana...dandu-i o cheie si cartea mahsinii intru'cat imi daduse doar 500 de euro din suma totala de 9 mii de euro cuvenit.in tot acest timp mi-a refuzat plata integrala a mashinii...si mai mult imi cere 3000 euro pt a-mi da inapoi cartea de identitate si cealalta cheie,si in caz contrar ma ameninta ca se du ce la politie si ma reclama ca i-am vandut autoturismul si nu i l-am predat....precizez ca ma incheia tdoar contract de vanzare-cumparare la o firma autorizata fara a completa si certificatul de radiere....astept o parere si o solutie in problema mea..multumesc anticipat...
Puteti solicita instantei fiementinerea contractului, cu eventuale daune interese, fie rezolutiunea contractului de vanzare cumpare, actiune reala, imprescriptibila, atata vreme cat e introdusa de catre vanzator.
(numai cea introdusa de cumparator e prescriptibila in termenul de 3 ani , e o actiune personala).
Cu privire la amenintare , care e una nelegitima , si fondata pe informatii neveridice , tin sa precizez ca e facuta in scop de intimidare, de sicana....Orice fapt afirmat trebuie sustinut de mijloace de proba.Asa incat va recomand sa luati legatura cu persoana careia i-ati instrainat masina , in perfecta stare de legalitate(chiar si un act sub semnatura privata e prevazut in acest caz), si sa-i propuneti solutiile mentionate.
Radiere autoturism
vanan
am vandut un autoturism Dacia 1310 printr o firma specializata de vanzare-cumparare autovehicule . Firma mi a dat contract de vanzare cumparare si Certficat ... (vezi toată discuția)