avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Alcool la volan - sub 1 la mie, pedeapsa
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Alcool la volan - sub 1 la mie, pedeapsa

exista cazuri cand sub 1 la mie alcoolemie se da doar o amenda administrativa?
Cel mai recent răspuns: andreipodac , utilizator 14:48, 24 Martie 2013
daca ambele probe de sange sunt sun 1 la mie si exista si alte circumstante favorabile inculpatului, se poate obtine si asta

au fost si cazuri
am primit o amenda administrativa la urma urmei dar cu permisul nu stiu cum ramane,ce trebuie sa fac sa-l recuperez?cat mai trebuie sa astept? va multumesc anticipat
Mergeti cu ordonanta si cu dovada fara drept de circulatie la politie pentru permis.
pot merge inainte ca amenda sa fie platita sa mil restitui?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis reținut pentru alcoolemie andrei.cjr andrei.cjr Bună ziua! As avea nevoie de părerea cuiva specializat. În luna mai 2019 mi-a fost reținut permisul pentru alcoolemie de 0.53 în fiola și 1.19 în ... (vezi toată discuția)
Dosar penal Dobre2 Dobre2 Buna ziua ..am o poroblema si poate ma puteti ajuta intr-un fel. Mi-a fost retinut permisul de conducere pentru alcoolemie , la probare cu testul etilotest am ... (vezi toată discuția)
Am condus sub influenta bauturilor alcoolice Mihai Ioan Mihai Ioan In data de 17.04.2017, am fost surprins la volan cu o valoare de 0.98 la etilotest, am acceptat probele biologice care inca nu au venit, am recunoscut fapta si ... (vezi toată discuția)