avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Medierea intr-un proces penal
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Medierea intr-un proces penal

Pentru a deschide actiune in Instanta impotriva rezolutiei de NUP a procurorului este necesara medierea? Daca da pe cine chemi la mediere?
Cel mai recent răspuns: Carmen Faur , Mediator 17:59, 7 Martie 2013
Nu este aplicabila medierea în aceasta situaţie, analizati dispoziţiile art 278 cppen.
Nu este necesara medierea.
Impotriva rezolutiei de NUP a procurorului se depune contestatie la procurorul ierahic superior , fara a fi necesara indeplinirea vreunei alte proceduri .
Si trebuie sa respectati termenul de contestatie de 20 de zile ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestarea solutiei de nup data de catre procurorul de caz martalogu1971 martalogu1971 Care este procedura in cazul solutiei de NUP? Se poate face contestatie la instanta fara a trece prin etapa prim-procurorului ? (vezi toată discuția)
Plangere impotriva actelor si masurilor de urmarire penala ale procurorului mili999 mili999 Mi s-a dispus NUP pentru savarsirea infractiunii de vatamare corporala dintr-un accident rutier in care eu nu ma consider nevinovata. Desi am primit NUP mi ... (vezi toată discuția)
Procurorul ierarhic are termen? danaa1 danaa1 Buna seara, Apelez din nou la voi stimati forumisti,pentru a ma ajuta cu explicatia legilor. Situatia este in felul urmator: 1) Depun o plangere la ... (vezi toată discuția)