avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... legea restructurarii..
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

legea restructurarii..

Se poate desfiinta uhn singur post ca urmare a restructurarii???
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:12, 19 Februarie 2009
Da, se poate
sigur ca da...nimeni nu poate impune cate posturi sa desfiinteze o unitate
elena_lexy a scris:

Se poate desfiinta uhn singur post ca urmare a restructurarii???

Angajatorul poate decide concedierea salariatului în situaţia în care locul de muncă ocupat este desfiinţat ca urmare a dificultăţilor economice, a reorganizării activităţii, a falimentului etc.
Prin urmare, angajatorul este liber sa desfiinteze cate posturi vrea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, pavel_flory pavel_flory buna ziua, am si eu o nelamurierie, sunt angajata cu contract de munca pe perioada determinata de 6 luni ( 02.08.2011 - 01.02.2012), se fac restructurari de ... (vezi toată discuția)
Desfacere contract de munca veselie veselie va rog sa ma ajutati cu un sfat: - am 2 angajati cu jumatate de norma ca vanzatori. contractul de munca este incheiat pe 6 luni incepand cu 1 dec 2010. cum as ... (vezi toată discuția)
Desfiintarea postului persoanei aflate in crestere de copil ENGFULL ENGFULL situatia economica actuala determina numeroase miscari pe piata muncii.... ce se intampla in cazul in care in urma restructurarii se impune ... (vezi toată discuția)