Buna ziua,
Va prezint spre consultare urmatoarea speta: am participat la o licitatie organizata de o primarie pentru inchirierea unei pasuni. Punctajul pentru castigarea licitatiei era structurat astfel: a) 70% pentru pretul cel mai mare de inchiriere si b) 30% pentru pretul cel mai mic cu care erau preluate (acceptate) la pasunat animalele micilor crescatori din zona, care n-au avut resurse sa se prezinte la licitatie si ale caror interese primaria respectiva vroia sa le protejeze. Am oferit pretul cel mai mare de inchiriere si am primit 70 de puncte. La pretul cel mai mic de preluare a animalelor micilor crescatori, am oferit gratuitate pentru acestia, adica 0 lei. Ei bine, comisia nu mi-a acordat niciun fel de punctaj pentru ca a apreciat ca 0 lei nu este un pret! Comisia a sustinut ca daca ofeream 0,1 lei, suma era considerata pret insa 0 lei nu e considerat pret. Asa se face ca au castigat licitatia persoane care au oferit preturi mai mici la inchiriere si preturi mai mari la preluarea animalelor micilor crescatori. Ce parere aveti, 0 lei este un pret? Imi puteti indica o norma cu care sa le dau in cap celor de la primarie?
Multumesc,
salut!0 nu este considerat pret domnule. Aceeasi problema am avut-o si eu la o licitatie, bineinteles, intr-un alt domeniu.Am incercat si prin instanta si degeaba.
Licitatie pasune
GuiPaulaPaul
Va rog sa ma ajutati:
- pana in anul 2015 Asoc Crescatorilor de Bovine din comuna noastra beneficia de subventia pe pasunea comunala, iar noi crescatorii de ... (vezi toată discuția)
Concesiune terenuri
Franken
Va salut !
Suntem o institutie publica, mai exact primarie, iar prin Ordinul 541/2010 ni se recomanda sa concesionam pasunea comunala, care face parte din ... (vezi toată discuția)